helló.

2010.11.02. 15:49

most már minden rendben. avagy ha engem is, akkor oké. :D
(lásd előző bejegyzés..)

bréking nyúz:
rá lettem vezetve, hogy menjek vezetni tanulni. (mily' szépen fogalmaztam^^)
amióta érzékelhetően rááltam a dologra, azóta a családom férfi tajgai teljesen be vannak zsongva, és mindig magyaráznak valamit. :D ma pl. Apám. Ő eddig még nem csinálta. :D asszem ez így is fog maradni, amíg meg nem lesz a jogsi. :D lehet, hogy inkább őket kellett volna elküldeni újra.. muhahá.

szombaton volt a 2. évfordulónk az Embörrel^^
ennek örömébe elbuszoztunk Egerbe, és egész nap ott lófráltunk. egy kis szopacs is volt benne az étteremmel, csak hogy ne legyen minden tökéletes. :D ráadásul ebéd után képesek voltunk felpréselni magunkat a minaretbe.. felfelé még okés volt a dolog, na de lefelé... :S mára múlt el az izomlázam annyira, hogy ne csípőficamos öregasszony módjára közlekedjek a lépcsőn lefelé.. :D ettől függetlenül jó volt^^

most meg az egyik szemem sír, a másik meg nevet. pont úgy, ahogy a helovíni gonosz tök. :)

u.i.: néha emlékeztetnem kell magam bizonyos dolgokra. nemárt. -.-

Szerző: kicsiZé

Szólj hozzá!

Címkék: .wín

A bejegyzés trackback címe:

https://zombicska.blog.hu/api/trackback/id/tr692416325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása