személytelen

2013.01.24. 23:31

maaaaaaa megint bejöttek a dolgok amikre gondoltam. tényleg totál pozitívan kell hozzáállni, és akkor bejön amit akarunk. komolyan, az emberek mennyire eltolják az életüket a túl sok agyalással................
tegnap éjjel azt álmodtam, hogy egy csomó kis flitter genya volt a szemgolyómra ragadva, és azokat szedegettem..-.- ez már kimeríti a munkahelyi ártalom fogalmát ugye? :D avagy eltokozom már lassan az agyamat is, és ha betokosodik, akkor majd nem fogom tudni használni... :S egyre lejjebb épülök szellemileg. még jó hogy ott van M., ő azért valamennyire karban tart. bár a héten már nem lesz, meg a jövő héten sem két napig. úgyhogy némaságra leszek ítélve mint ahogy ma is.-.- már majd nem fogok tudni beszélni, mert berozsdásodnak a hangszálaim.. :S najó, hagyom a hülyeséget. :D de komolyan. :))))))))))))))))

A bejegyzés trackback címe:

https://zombicska.blog.hu/api/trackback/id/tr235042253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása