That's hard. amikor a legádázabb valami szépet kér tőled, és te vigyorogva megteszed. és közben a nemtomhanyadik sor fogadat szorítod össze ott legbelül. de csak nagyon legbelül. és elásod a telefonod gondolatban úgy, hogy közben beszél. :)
that's hard. hogy megkapod. tőle. és még mindig képes vagy elborulni a béke érdekében, saját magad érdekében, mert kib*szottul önző vagy. még egy félig átaludt éjszaka után és egy teljes egészében végigpörgött nap után is. és a szeretet még mindig ott munkál benned, pedig érzésre tök olyan, mintha drogoznál. :D
that's hard. amikor mégis lázadsz, és amikor mégsem lázadsz pedig azt várod. amikor a háborgást várod, de csak a szemed ugrál vadul a szíved helyett. amikor olyan csendben ülsz, ahogy a fű nő. magadban.^^ :)

 

3f73b1b9fe255d608dd246b9e677ecdc.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zombicska.blog.hu/api/trackback/id/tr876296303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása