lenyugvás

2009.10.20. 21:17

punnyadás van. most olvastam Hagyma blogját. százötvenezerszer kiforrottabb stílus, mint az enyém. és merőben eltérő. a sajátomét most óvodásnak érzem. néha le kell ülni a földre is na.. mert az is kell. hogy az ember néha más szemszögből is lássa a körülötte lévő dolgokat. és pont ezért jó másokat olvasni. meg meghallgatni őket. hajlamos vagyok az elfogultságra. ejjejj..

nyikorgó gondolatmenet.. most meg a pálinkán veszünk össze. egy kicsit. :) meg mindenki össze veszik mindenkivel. és nekem panaszkodnak. miközben én ki akarok maradni az egészből. ráadásul azt sem tudom, hogy kinek van igaza. és hogy mennyire. túl sok lesz már az emberekből. -.- akiből pedig nem elég, azt meg oly ritkán látom! o.O

A bejegyzés trackback címe:

https://zombicska.blog.hu/api/trackback/id/tr201464128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása