._.

2017.11.13. 22:07

offfffffffff...x.X
(oink-oink here and oink-oink there, oink here oink there everywhere oink-oink..) bocsi, becsavarodtam.. old Macdonald have a farm íjáíjájó! :D nemkicsit ._.
más: tegnap itten volt anyósom Mancikát köszönteni. meséli hogy a fészbukon látott valami vicces babás "képregényt", mely szerint a bébi épp alszik, és körülötte hangos zajok sokasága, de nem ébred rá fel (avagy atomot lehet mellette robbantani). az utolsó képen pedig fölébred arra, hogy anya leült.. :D aznap Lizi igencsak hosszúra nyújtotta a délelőtti szundikációs tevékenységét (több mint egy órát aludt). de olyan szinten, hogy egyáltalán nem zavarta hogy ott beszélgettünk meg csörögtünk körülötte. mikor ébred fel? mikor az anyja LEÜL hogy szedi magának a tésztát a levesbe.. (mondanom sem kell, hogy olyan éhes voltam mint az állat..) XD de nyugi, azért ő evett előbb..^^

jah, ma nem lesz kép. >:D

A bejegyzés trackback címe:

https://zombicska.blog.hu/api/trackback/id/tr113264189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása