kilégzés.

2010.04.07. 18:38

na látsztik, hogy mostanában nem érek rá mindig írogatni... :$

az örök szentimentalista hintázása a rekettyebokrok fölött.
úgy ülök itt, mintha megint máshol lettem volna néhány pillanattal ezelőtt..
a gugli a barátom. lassan ő marad az egyetlen barátom. a többiek messze vannak. nagyon. szomorú dolog. tudom, hogy minden csak rajtam múlik. de sokszor úgy érzem, hogy nincs idő..idő..idő........ kevés is meg sok is egyszerre, bizonyos dolgok miatt. mert minden a viszonyításoktól függ, meg attól, hogy hogy nézzük. minden attól függ, hogy melyik szót írom be éppen a keresőbe. minden attól függ, hogy hagyom-e magam sodródni egy kicsit, vagy foggal-körömmel ragaszkodom a megszokott dolgaimhoz. néha kicsit jó elengedni magam, mert olyankor annyira légiesnek érzek mindent, és nem érdekel semmi, és semmi sem fáj.. néha meg falakba ütközöm. amiket én állítok fel saját magamnak. mert felállítani sokkal könnyebb, mint túljutni rajtuk. azaz lerombolni. (erről mindig ez jut eszembe: A Halál - A halál embere életének nehéz helyzeteit úgy tudja megoldani, hogy egyszerűen elengedi azt, tudomást sem véve a helyzet komolyságáról. Majd túllépve mindenen új, ugyanolyan nehéz szituációkat épít ki, hogy azokat ismét maga mögött hagyja.) csak azt tudnám, hogy ez miért jó... lehet, hogy tényleg van valami ebben a nyamvadt névmisztikában...hmhmm.
most már szép lassan vissza találok önmagamhoz. asszem a fontos emberké(i)met kötelezően tájékoztatni kell erről a dologról. csak hogy tudjá(k), hogy mire számítsan(ak). a zárójeles többes szám a konkrétumok elhagyása miatt van.
az élménybeszámoló pedig lehet, hogy el fog maradni. nem azért, mert olyan szörnyű élmények értek, hanem azért, mert csak. mert már megint emelem a falat magam elé. :D

ez az a dolog, aminek hatására egy hangyabokányit kifordultam önmagamból ma délután: http://theresawoman.blogspot.com/2007_12_01_archive.html

A bejegyzés trackback címe:

https://zombicska.blog.hu/api/trackback/id/tr791902329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása